Winkelwagen | 0 items
vragen of advies 085 760 2930info@base-camp.nl

Alpha FL 45 Backpack

Rugzak die doet wat hij moet doen. Hij combineert een uniek en perfect functioneel ontwerp met een zo laag mogelijk eigen gewicht in een comfortabele rugzak.

Toon meer van...

Merk:
Activiteit:

De Arc'teryx Alpha FL 45 is een rugzak geschikt voor gebruik in de heuvels of bergen en voor wandelaars die niet terugdeinzen van een lange dagwandeling. Deze handig rugzak beschikt over een volume van 32 liter maar is met de uitrolbare bovenzijde naar 45 liter te vergroten. Zo kun je nog meer meenemen bij lange wandelingen. Voorafgaand aan de wandeltocht verstel je de rugzak met de borstband en heupgordel voor meer draagcomfort. Met de Arc'teryx Alpha FL 45 beschik je over een viertal bevestigingslussen om je klimspullen, ski's of andere uitrusting aan te bevestigen. Hierdoor ben je altijd voorzien van de juiste benodigdheden tijdens het klimmen of wandelen.

De Alpha FL packs zijn sterk, licht van gewicht, waterdicht en super technisch. Efficiëntie staat altijd centraal bij Arc’teryx. Bij de Alpha FL is het topvak vervangen door een waterdichte kraag waarmee je de rugzak kunt vergroten of het hoofd-compartiment in 2 vakken kunt verdelen. Verder biedt de rugzak veel andere bevestigings-mogelijkheden zoals voor stijgijzers en touw.