Winkelwagen | 0 items
vragen of advies 085 760 2930info@base-camp.nl

SPOT Messenger Gen 3

SPOT Messenger Gen 3. Dit innovatieve apparaat werkt waar mobiele telefoons je in de steek laten en communiceert onafhankelijk van een gsm- of gprs-verbinding. Met dit ben jij live zichtbaar via gps-technologie  
kopen huren

Kleur

Oranje

Voorraad

nog één exemplaar
€179,00

aantal

Totaalbedrag
0,00

Maat

Kleur

Oranje

aantal

begindatum

aantal dagen

Totaalbedrag
179,00

Toon meer van...

Merk:
Activiteit:

De SPOT Messenger Gen 3 geeft u een essentiële communicatielijn met vrienden en familie wanneer u het wilt, en noodsituatiehulp wanneer u het nodig heeft. De SPOT werkt vrijwel overal in de wereld, zelfs waar de mobiele telefoons het niet doen - dat allemaal met het bedienen van een knop.

SPOT  is een redding- en communicatie middel voor watersport, buitensport en vele andere buitenactiviteiten. Voor de SPOTis geen vergunning of bedieningsdiploma noodzakelijk. SPOT  werkt op 4 AAA lithium batterijen. Verbeterde batterij prestaties van 14 dagen 


SOS: Hulpverzoek aan hulpdiensten met uw GPS locatie naar het GEOS call center iedere 5 minuten totdat de batterijen op zijn of de SOS geannuleerd wordt.

HELP: Verzoek om hulp aan vrienden en familie iedere 5 minuten 1 uur lang. Tot 10 contactpersonen via mobiele telefoon en/of email.

Bericht OK: Laat uw contacten weten waar u bent en dat het goed gaat met u. SPOT stuurt 3 identieke door u opgegeven berichten naar de SPOT service voor doorzending naar mobiele telefoon en/of email naar uw maximaal 10 opgegeven contacten. De contactpersonen ontvangen slechts 1 bericht.

Eigen bericht: Creëer een eigen, zonder urgentie, bericht om naar uw vrienden en/of familie te sturen.

Track&Trace: Vergaar uw GPS locaties iedere 10 minuten 24 uur lang. Elke locatie wordt eenmaal verstuurd. De voorgaande 2 trackpunten worden verstuurd met de huidige track om een constante beweging zekerheid te waarborgen.

SPOT  is voorzien van een ingebouwde GPS en zendt berichten naar de Globalstar communicatie satellieten. Het bezorgen van de SPOT berichten gaat via E-mail of via SMS met automatische link naar Google Maps. 
Alle instellingen voor het versturen van de berichten van de SPOT worden gedaan via je persoonlijke pagina's op www.findmespot.eu. Op de website kan je de contact gegevens invoeren waar de SOS, Help, OK, Eigen Bericht en Tracking berichten heen gestuurd kunnen worden. De berichten zijn tot 30 dagen na te zien.

Deel pagina: De berichten en locaties zijn te delen via een persoonlijke pagina (optioneel met een wachtwoord beveiligd) of via een SPOT Adventure account op de website www.spotadventures.com. Op de pagina kan de huidige - live - data bekeken worden met een historie van 7 dagen. Gegevens worden 30 dagen in het account bewaart. Via de Adventure website kan tevens een "Trip of a Lifetime" gecreëerd worden met foto´s en video links.

Noodberichten worden via de internationale helpdesk van GEOS (wereldwijde alarmcentrale) doorgeleid naar de locale hulpdiensten. Deze krijgen binnen enkele minuten na het indrukken van de SOS-knop de noodoproep samen met de exacte positie binnen, dit om de 5 minuten tot annulering. De noodcentrale verwittigt niet alleen de juiste hulpverleners gebaseerd op uw locatie en persoonlijke gegevens, bijvoorbeeld plaatselijke politie, verkeerspolitie, kustwacht, uw ambassade of consulaat en andere noodzakelijke hulpdiensten, maar ook een tweetal door de gebruiker gespecificeerde contacten.

Naast de aanschafprijs zijn er voor de alarmcentrale en servicediensten abonnementskosten aan de SPOT verbonden. Een jaarabonnement voor SOS, HELP, Bericht OK en Eigen Bericht diensten kost € 99,00. De aanvullende TRACK&TRACE service kost € 39,00 extra.
Inclusief werelwijd 200 SMS berichten gratis, daarna een tarief van € 0,10 per bericht. Gratis email onbeperkt email berichten.

De nieuwe SPOT  messenger gen 3 biedt dezelfde basis functionaliteit als de voorgaande SPOT, alleen compacter uitgevoerd met extra´s in vormgeving en functies.