Winkelwagen | 0 items
vragen of advies 085 760 2930info@base-camp.nl

Verhuur bergsportmateriaal

Basecamp beschikt over een uitgebreid assortiment bergsportmaterialen die u kunt huren. Van boulderen tot expeditie beklimmingen, wij hebben alles in huis. Al onze materialen zijn van de A-merken en goed onderhouden. Zo bent u altijd verzekerd van een betrouwbare uitrusting voor al uw  bergsport activiteiten.

Wat kan ik huren?


Heeft u geen tijd de site rustig te bekijken om te zien wat er aan materialen bij Basecamp gehuurd kan worden is dit de snelle methode om dat in één oogopslag te zien.

In de verhuurlijst ziet u in één overzicht welke materialen er bij Basecamp allemaal gehuurd kunnen worden en tegen welke prijs voor een dag, een week en per verlengde dag na een week.Via deze webwinkel is één van de wegen zodat u reserveringen en bestellingen kunt plaatsen. Bent u op zoek naar iets anders of heeft u specifieke vragen neem dan gerust contact op voor de mogelijkheden. Dit is mogelijk per mail info@base-camp.nl of telefonisch (070-307 41 60)

Gaat u met een groep materialen huren of een langere periode weg dan maken wij graag een passende offerte voor u. Stuur een e-mail naar verhuur@base-camp.nl onder vermelding van offerte en uw naam.

Reserveren


Om er zeker van te zijn dat de materialen in de door u gewenste periode beschikbaar zijn dient u een reservering te plaatsen. Met name rond de vakantieperiodes bij voorkeur drie tot vier weken vooraf.

Reserveren doet u het makkelijkst door een order te plaatsen via de website. U kunt ook een e-mail sturen naar verhuur@basecamp.nl onder vermelding van Reservering en uw naam.

Zet dan in de mail de volgende informatie zo volledig mogelijk:

 • uw persoonsgegevens, adres en telefoonnummer.
 • NKBV-lidnummer (indien van toepassing)
 • Datum van ophalen en terugbrengen. (let op: Op zon- en feestdagen  is Basecamp gesloten).
 • Overzicht van de gewenste materialen en aantallen. (Bij voorkeur ook een indicatie voor maten).
 • Of de materialen opgestuurd moeten worden. Geef in dat geval het juiste verzendadres op, waar ook iemand de gehele dag is om het aan te nemen. Dat mag ook een werkadres zijn.

Nadat u een reservering heeft geplaatst ontvangt u ter bevestiging de reservering per mail met alle benodigde informatie.

Wijzigen / annuleren


U kunt altijd materialen aan uw reservering toevoegen of een reeds gereserveerd item weer schrappen. Deze wijzigingen kunt u doorgeven per mail. Indien u de gehele reservering wenst te annuleren houdt u daarbij dan wel rekening met het volgende:

 • Annuleren meer dan 7 dagen voor datum van ophalen: 12,50 adm. kosten
 • Annuleren tussen 2 en 7 dagen voor datum van ophalen: 50% van de huurprijs
 • Annuleren minder dan 2 dagen voor datum van ophalen: 100% van de huurprijs

Voor meer details verwijzen wij u naar de Algemene voorwaarden van Basecamp verhuur.

Persoonlijk advies en passen


Voor kleding en schoenen is het noodzakelijk dat u persoonlijk komt passen. Dat wordt vaak gecombineerd met het moment van het ophalen van de gereserveerde materialen. Ook is het mogelijk om vooraf een bezoek te brengen aan Basecamp om te komen passen of voor een persoonlijk advies. U kunt tijdens openingstijden altijd bij ons binnen lopen. Wel wijzen wij u er op dat passen met een groep uitsluitend mogelijk is op afspraak. Neem daarvoor even contact met ons op. Zo kunnen wij tijd voor u reserveren om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Verzendservice


Het is mogelijk dat door tijdgebrek of de reisafstand een bezoek aan Basecamp voor u geen aantrekkelijke optie is. Zeker als u geen kleding of schoenen hoeft te passen is het laten thuis bezorgen van de gewenste materialen dan een ideale oplossing.

Webshop:

U vinkt bij de bestelling via de webshop aan dat u gebruik wenst te maken van de Verzend service. Vervolgens betaalt u het totale huurbedrag inclusief de borg en verzendkosten eenvoudig via IDEAL.

Per Mail:

U geeft bij het mailen van de reservering aan gebruik te willen maken van de Verzend service. Nadat u de bevestiging met factuur ontvangen heeft maakt u het totale huurbedrag inclusief de borg en verzendkosten over per Bank onder vermelding van het factuurnummer.

Zodra de betaling bij Basecamp binnen is maken wij uw zending in orde. De materialen worden daarna verstuurt met een  pakketdienst waarbij we er naar streven dat u de materialen twee dagen voor uw vertrek in huis heeft.

Borg


Voor het gehuurde materiaal dient u een borg achter te laten. Deze is afhankelijk van de waarde van de te huren materialen en staat vermeld op de bevestiging van uw reservering.
Bij het volledig en onbeschadigd retour komen van de materialen krijgt u de borg weer terug.

Betalingswijze


De  Betaling van het volledige huurbedrag inclusief de borg dient vooraf te worden voldaan. U kunt bij Basecamp op de volgende manieren aan uw betaling voldoen:

 • Betaling met IDEAL via de webwinkel.
 • Overboeking per Bank vooraf.  (zorg er voor dat deze op tijd is verwerkt!)
 • Contante betaling bij ophalen.
 • PIN betaling bij ophalen.

Een garantstelling van borg of een betaling met creditcard is helaas niet mogelijk.

Terugbrengen


Bij het ophalen van de materialen maken wij met u een afspraak over het moment waarop u de materialen terug brengt. De materialen worden dan gecontroleerd en bij goed bevinding wordt de borg aan u uitbetaald/teruggestort. Over de materialen die te laat terug komen worden de extra dagen in rekening gebracht. Indien materialen echter eerder dan afgesproken worden teruggebracht, zal geen restitutie worden verleend.

Schade of vermist


Wij doen onze uiterste best om er voor te zorgen dat de materialen die u meekrijgt in goede staat verkeren. Mocht het toch voorkomen dat een product niet naar behoren functioneert; neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Indien de gehuurde materialen beschadigt of inkompleet retour komen behoud Basecamp zich het recht voor om de kosten van reparatie of vervanging in te houden op de borg. Wij brengen u dar zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

U kunt het risico daarvoor bij Basecamp niet afkopen of verzekeren. In voorkomende gevallen zijn die kosten echter over het algemeen te verhalen bij uw eigen reisverzekering.